Які пахучки вибрати в машину California Scents або Little Trees

«Якщо ти не можеш згадати запах своєї машини, значить вона не твоя»

Купити автомобільний ароматизатор

Часом цікаво спостерігати за автолюбителями, які годинами стоять і вибирають пахучку або аромадифузор для свого «залізного коня». Вони ретельно вивчають товар, читають його склад і навіть перевіряють країну виробника. Можливо і правильно вони роблять. Адже сьогодні ринок ароматизаторів пропонує величезний асортимент освіжувачів, які дуже відрізняються своєю ціновою політикою та якістю. Дуже часто зустрічаються якісні підробки, які не відрізняєшся від оригіналу, але продаються вони за високою ціною.

Якщо звернутися до статистики, то 30% автолюбителів віддають перевагу таким популярним маркам, як California Scents (США), Little Trees (США), Eikosha (Японія), Senso (Польща) та Areon (Росія). Давайте візьмемо серед представленого списку два популярні бренди, таких як California Scents та Little Trees і порівняємо їх.

Упаковка ароматизаторів для авто California Scents та Little Trees

Ароматизатори ялинка Little Trees і пальмочки California Scents мають яскраве, сучасне та зручне пакування. Виробники постаралися зробити стильну упаковку для своїх клієнтів.

Продаж ароматизаторів для авто

Склад автомобільних ароматизаторів Каліфорнія Сентс і Літл Тріс

California Scents – пахучки в машину преміум класу, до їх складу входять виключно натуральні компоненти. Природні аромати створюються фахівцями високого класу з органічних елементів та екологічних матеріалів (вичавки з рослин, трав, квітів). Подивіться відео як виглядають аромабаночки Каліфорнія Сентс.

Давайте розглянемо другий бренд. Little Trees – інноваційна пахучка в машину, яка має приємні та легкі аромати. У салоні створюються аромати за рахунок натуральних ароматичних олій, які закріплені на паперовій основі.

Чим пахнуть брендові пахучки для машини

Пахучки пахнуть по-різному. Одні мають різкі та сильні запахи, інші – легкі та ненав'язливі. Давайте поекспериментуємо. Візьмемо ялинку Little Trees Ice Blue та повісимо її на скло автомобіля. Через п'ять хвилин салон автомобіля наповнився приємним свіжим ароматом, але мінус ароматизатора в тому, що запах швидко зник. Виробник випускає свіжі, солодкі, екзотичні, фруктові та пряні ялинки. Тож кожен зможе вибрати собі відповідний аромат.

Візьмемо аромабаночку California Scents і поставимо її в салон автомобіля. Це просто неймовірно! Аромати чудові, легкі, ненав'язливі та швидко поширюються по всьому салону. На упаковці написано, що ароматизатор для авто діє 60 днів. Чи справді так? Давайте почитаємо відгуки людей, які спробували цей ароматизатор.

Відгуки про ароматизатори

Ціна освіжувачів повітря в машину в Україні

Вартість ароматизаторів в авто доступна кожному. До бюджетних варіантів ароматизаторів відносяться: підвісна ялинка, ціна якої в інтернет-магазині становить 40 грн і пальмочка за 49 грн. Це дешеві ароматизатори для автомобілів, які пропонує ринок освіжувачів. Наступні за ціновою категорією йдуть аромабаночки California Scents, які вищі за якістю та тривалістю поширення аромату. Вартість їх складає 90-100 грн.

Ціна – не завжди показник якості. Можна купити недорогий освіжувач для авто і він радуватиме вас тривалий час прекрасними ароматами, а можна замовити дорогий і в ньому розчаруватися. Тому насамперед звертайте увагу на якість. Адже ви і ваш автомобіль заслуговуєте на краще!

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]