Що являє собою ароматичне саше?

Приємні аромати допомагають нам розслабитися після напруженого робочого дня та просто створити ще більш затишну атмосферу в будинку, квартирі, офісі чи салоні автомобіля.

У цій статті ми трохи докладніше розповімо про одного з досить популярних представників аромапродукції ароматичномі саше для дому.

Саше для дому Greenleaf

Назва розглянутих виробів походить від французького слова Sachet. У перекладі воно означає простий мішечок або пакетик. Таку назву саше отримали завдяки своєму зовнішньому вигляду.

Невелика в'язана або ткана подушечка заповнювалася спеціально відібраними ароматичними травами, пелюстками квітів, спеціями, хвоєю або будь-якими іншими сухими ароматизаторами. Потім горловина мішечка міцно зав'язувалася. Після виконання всіх перерахованих дій ставало можливим насолоджуватися приємним запахом ароматичних наповнювачів без побоювань їх розсипати.

Крім того, досить велика концентрація ароматичних речовин в обмеженому обсязі дає більш яскравий і насичений запах, а не надто щільна тканина сприяє рівномірному насиченню ароматами навколишнього простору на відміну від аромаламп і декор-коптилок.

Більш сучасний варіант виконання саше – спеціальні паперові конвертики з наповнювачем, що приємно пахне. Головна відмінність паперових саше від тканинних побратимів – їх розмір. Вироби з паперу значно компактніші.

На даний момент існує кілька типових розмірів ароматичних конвертів:

  • малі саше для шафи ACappella;
  • середні саше для дому Greenleaf;
  • великі саше для приміщень Bridgewater Candle.

Важливо відмітити! Будь-які різновиди розглянутих товарів дуже чутливі до високого рівня вологості. У разі їх використання уникайте контакту мішечка з водою та іншими рідинами.

Де використовувати ароматичні саше?

Завдяки своїм невеликим розмірам, насиченому аромату та тривалому терміну дії саше, сфера застосування подібних виробів дуже велика. Ми рекомендуємо наступні сценарії використання аромабаночок і саше для дому:

  • залишити на видному місці в квартирі. Стильний зовнішній вигляд подібної аромапродукції приверне увагу і відмінно впишеться в домашній інтер'єр;
  • розташувати в салоні автомобіля. Відмінний варіант для тих, хто тривалий час проводить у дорозі або планує вирушити у тривалу подорож на машині;
  • повісити у шафі. Не хочете відкривати шафу і відчувати неприємний запах пилу? Малі саше для дому Greenleaf допоможуть вам уникнути подібної ситуації і додадуть речам приємний аромат;
  • кинути в жіночу сумочку. Приємний аромат при кожному відкритті сумочки підніме настрій і дасть ще більше можливостей насолодитися улюбленим запахом;
  • розмістити в кімнаті заміського будинку чи дачі. Не потрібно миритися з неприємними запахами приміщень після тривалої відсутності мешканців. Достатньо просто залишити ароматний конверт на столі.

На перерахованих пунктах варіанти використання згаданих товарів не закінчуються. Обмеженням у цьому питанні є лише ваша фантазія.

Купити якісні саше для дому та автомобіля можна в нашому бутіку ароматичної продукції Scents. Великий асортимент різних ароматів дасть можливість підібрати потрібну модель, а невисока ціна на всі позиції дозволить спробувати всі ароматичні композиції при мінімальних витратах.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]